O nama

Eu Logistics je osnovan 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi kvalitetnu i brzu uslugu organizovanja transporta robe bilo gde na Svetu.

Konstantnim ulaganjem u najmoderniju opremu, slijedeći svjetske standarde u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cijenama, EU Logistics se uspio da se nametne kao jedan od najprestižnijih u regiji.

Partnerska mreža od preko 1 000 agenata i uspešna saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja širom Evrope omogućavaju kompaniji EU logistics da svoje usluge nudi širom sveta od vrata do vrata.Ftr

U želji da izađemo u susret potrebama sve većeg broja klijenata proširili smo paletu usluga. U svojoj ponudi osim prodaje kontejnera imamo i usluge pakovanja, skladištenja, logistike, distribucije i špedicije.

Eu Logistic
Novi kontejneri

Proizvedeni u Kini i koriste se samo jednom za prejevoz robe u Hrvatsku. Ovo su najnoviji prekookeanski kontejneri dostupni na tržištu.

Rabljeni kontejneri

Osim novih brodskih i skladišnih kontejnera kod nas možete kupiti i dobro očuvane rabljene kontejnere (second hand).

Transport kontejnera

Kamionski i željeznički prijevoz kontejnera u skladu s vašim potrebama i željama uz maksimalnu logističku podršku i sigurnost.

eu logistics misi vizija osiguranje

Naš Misija

Misija tvrtke EU Logistics ista je od osnivanja – zadovoljni kupci. Nastojimo udovoljiti svim vašim zahtjevima pružajući vam najkvalitetniju uslugu prijevoza, pronalazeći najoptimalnija i najkvalitetnija rješenja za realizaciju vaših projekata.

Naša Vizija

EU Logistics tvrtka već poduzima sve potrebne korake kako bi zauzela vodeću poziciju na području organizacije prevoza i prodaje kontejnera u Europi uz vrhunski kvalitet i profesionalnu uslugu.

Naša je vizija kristalno jasna: Da EU Logistics postane sinonim za kvalitetan, pristupačan i siguran prijevoz tereta bilo gdje u svijetu.

Osiguranje

Eu Logistics organizira prijevoz na takav način da svodi rizik od oštećenja na minimum. Kako bismo dodatno osigurali naše klijente u slučaju bilo kakve štete koja bi se mogla dogoditi tijekom prijevoza, njihovu robu osiguravamo kod renomiranih osiguravajućih kuća.

Zahtjev za prijevoz, kao i sva pitanja možete poslati na info@prodajakontejnera.hr