Rabljeni brodski kontejneri

Osim novih brodskih i skladišnih kontejnera kod nas možete kupiti i dobro očuvane rabljene kontejnere (second hand). Nije važno tražite li rabljeni pojedinačni kontejner ili rabljeni modularni objekt. Mi imamo pravo prostorno rješenje za vas te vam nudimo najbrži način da dobijete rabljeni kontejner po veoma povoljnim cijenama.

Sami možete odlučiti o kvaliteti rabljenog kontejnera, ali i o tome trebamo li mi obaviti transport i direktan istovar ili naši certificirani timovi za kontažu moraju obaviti neke radove na lokaciji. Naši će vas zaposlenici rado savjetovati te vam ponuditi odgovarajuće rješenje. Kod naših rabljenih kontejnera možete se pouzdati u dugogodišnju dostupnost rezervnih dijelova.

Dostupni rabljeni brodski kontejneri:

  • 20′ standardni
  • 40’ standardni i High Cube
  • 20’/40’ platforme (flat rack) i bez krova
  • 20’/40’ kontejneri pod temperaturnim režimom

Također, naši transportni / prekomorski rabljeni kontejneri nude vrlo visoku razinu sigurnosti od krađe i provale, jer imaju 4 brave koje se zaključavaju. Budući da su namijenjeni za prekomorsku plovidbu, otporni su na slanu vodu i velike težine, jer će se još 10 kontejnera s nekoliko tona tereta u svakom biti narežanja preko , što je još jedan razlog zašto su idealno rješenje, jer su otporni na sve vanjski fizički i vremenski utjecaji.Postoje i kontjneri koji su noviji – ne potpuno novi ali jedva korišteni. Idelani su za skladištenje – očuvani. Podobni za transport – s važećim CSC pločama izrđenji po ISO standardima.

Niska cijena – dobivate točno ono što vidite

Rabljeni brodski kontejneri